Nogomet

Tottenhamova tri milijuna za 18-godišnjaka

Maja Giljanović • ponedjeljak, 24.12.2007.

Trenutno 13-oplasirana momčad Premiershipa, londonski Tottenham, potvrdio je da su okončani pregovori s prvoligašem iz Cardiffa nakon kojih će 18-godišnji Chris Gunter otvorenjem zimskog prijelaznog roka preseliti na White Hart Lane...

Velški reprezentativni obrambeni koji je pod Johnom Toshackom debitirao u svibnju protiv Novog Zelanda postavši sa 17 godina najmlađi Cardiffov internacionalac u povijesti (zasad ubilježivši tri nastupa) preselit će u Spurse za dva milijuna funta koje, dodaju li se bonusi i premije, rastu i do tri milijuna.

Juande Ramos nije imao druge nego popuniti lijevu stranu više nego stanjenu dugoročnim ozljedama Garetha Balea i Benoita Assou-Ekotta, a trener Cardiffa odbacuje sugestije medija da je mlada velška zvijezda prodana navrat-nanos kako bi se pokrpala klupska blagajna.

David Jones je po objavi zgotovljenog posla, naime, izjavio: "Istina je da financijski ne stojimo najbolje, ali i da smo Chrisu ponudili triput više novca od Tottenhama, Premiership je prevelik izazov da bi ga se propustilo. Uz to ga je zaslužio odličnim igrama i sasvim sigurno mu nismo željeli stajati na putu k većim dostignućima".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!