Nogomet

Englezi: "Modrić je zakaparen"

Bernard Jurišić • petak, 28.12.2007.

Luka Modrić prvo je ime prijelaznog roka u Hrvatskoj, ali i u engleskom Premiershipu. Ime hrvatskog reprezentativca iz dana u dan se nalazi u svim tamošnjim sportskim rubrikama, a današnja internetska izdanja donose prve neslužbene informacije koje kažu - Modrića je "zakapario" Manchester City...

Manchester City pokazao je najveću želju da Luku Modrića dovede u svoje redove. Prevedeno na hrvatski - Sven Göran Eriksson u ime svog (pre)bogatog predsjednika Thaksina Shinawatre u mogućnosti je "pratiti" svaku drugu financijsku ponudu s Otoka i ponuditi još malo više "šuške".

Slika 1 od 1.

Londonski Mirror danas u rano prijepodne prenio je "ekskluzivnu informaciju kako je Manchester City pobijedio u utrci za Luku Modrića". Novinar tog lista navodi kako je Zdravko Mamić došao u London zaključiti posao vrijedan 11 milijuna funti (oko 15,5 milijuna eura) i zaključuje kako će Modrić biti drugo Erkissonovo zimsko pojačanje nakon posudbe Meksikanca Neryja Castilla iz Šahtara.

Vezane vijesti

Telegraph također izvještava kako je City "pobijedio" Tottenham, Newcastle, Chelsea i Arsenal u lovu na Modrića, pristajući platiti čak 20 milijuna funti (oko 28 milijuna eura), što u prvi mah djeluje prilično nerealno.

Slika 2 od 3.
Foto: EPA

No, imajući u vidu činjenicu da je Eriksson "uvjerio" svog predsjednika kako mu za ulazak u visoko englesko društvo trebaju pojačanja već ove zime i da je Tajlanđanin u to ime odobrio "neograničena sredstva" kako bi njegova "igračka" još ozbiljnije puhnula za vratom Manchester Unitedu, Arsenalu, Chelseau i Liverpoolu, zajednička je procjena da ne postoji ni jedan engleski klub koji u ovom trenutku može i što je još važnije - želi - platiti više novca za Modrića od Manchester Cityja.

"Dok su prioriteti Chelsea ipak dovođenje Nicolasa Anelke i Daniela Alvesa, Tottenham je odustao zbog financijske veličine transfera. Za Erikssona novac nije nikakva prepreka i očekuje se da će City dovršiti kupovinu Luke Modrića", zaključuje novinar Telegrapha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!