Košarka

Promjena na klupi Upima

Branimir Korać • srijeda, 02.01.2008.

Upim, za kojeg nastupa naš Dalibor Bagarić, u 2008. godinu kreće s novim trenerom. Slabe igre u prvenstvu i Uleb kupu donijele su otkaz Andrei Mazzoniju kojeg je na klupi zamijenio bivši izbornik reprezentacije Srbije Dragan Šakota...

Neuvjerljive igre Upima u dosadašnjem dijelu sezone donijele su promjenu na klupi. Nakon što su u prvenstvu poraženi i od Armanija te nakon 17 kola drže tek 14. poziciju s neočekivano slabih 7-10, u Upimu su se odlučili na promjenu trenera. Mazzoniju je uručen otkaz i ekspresno je pronađena zamjena u liku Dragana Šakote.

Predsjednik Upima Gilberto Sacrati predstavio je na ulasku u 2008. godinu Šakotu kao Mazzonijevog nasljednika te najavio kako od novog trenera očekuje konsolidaciju momčadi i borbu za ulazak u doigravanje talijanskog prvenstva.

Šakota je zadnje angažmane imao na klupi reprezentacije Srbije i Crvene zvezde. Srbiju je vodio na Svjetskom prvenstvu u Japanu nakon čega je zbog slabih igara morao otići, a zamijenio ga je, također neuspješno, Zoran Slavnić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!