Nogomet

Saviola napušta Real

HINA • srijeda, 02.01.2008.

Argentinski reprezentativni napadač, Javier Saviola (27), objavio je da će ovog ljeta napustiti madridski Real.

Saviola je zadnjih dana ljetnog prijelaznog roka 2007. došao u Real iz Barcelone, ali nije uspio izboriti stalno mjesto u njegovom prvom sastavu pa će ovog ljeta potražiti klub u kojemu će kao član udarne postave dobijati maksimalnu minutažu.

"Trudio sam se pružiti najbolje partije u majici Reala, ali u mojim godinama glupo je gubiti vrijeme na dokazivanje", kazao je Saviola, koji je ove sezone, od dolaska u kraljevski klub, na 17 prvenstvenih utakmica samo tri puta bio u njegovom početnom sastavu.

I Brazilac Ronaldinho, kojemu već više od godinu dana ne cvjetaju ruže u Barceloni, pomišlja na odlazak iz kluba u kojemu se proslavio stekavši epitet najboljeg igrača svijeta.

Ronaldinho zbog ozljede ligamenata lijevog koljena ne kandidira za nastup Barce u srijedu kad njegova momčad igra kup-utakmicu s nižerazrednim Alcoyanom, ali iz krugova bliskih Barceloni čuje se da je sam zatražio 'odmor' poslije žestokih kritika navijača koji su ga označili glavnim krivcem za poraz njihovih ljubimaca u prvenstvenom okršaju s madridskim Realom (0:1).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!