Ostali sportovi

Crocop nastavlja po provjerenom receptu

Vedran Stilin • petak, 11.01.2008.

Kako javlja portal profightstore.com, Mirko Filipović obnovio je suradnju s jednim od legendarnih europskih trenera tajlandskog boksa Marijanom Žižanovićem – Žižom s kojim je 1999. i 2000. godine harao K-1 ringovima prije nego je prešao u PRIDE…

Konačnim prelaskom u UFC hrvatski borac Mirko Filipović nije nastavio u očekivanom pobjedonosnom ritmu jer su porazi od Gonzage i Konga uzdrmali Crocopovu reputaciju jednog od najboljih svjetskih boraca.

Nakon toga sve češće je bilo govora kako će Mirko samo odraditi preostali broj dogovorenih borbi u potpisanom ugovoru s UFC-om, što se zasigurno kosi s pravom istinom jer poznavajući njegov pobjednički duh svakako je želja jednog dana doći na sam vrh liste svjetskih boraca.

Prema ostvarenju tog cilja trebao bi mu pomoći spomenuti Marijan Žižanović, trener visoke reputacije pod čijim je vodstvom prije otprilike osam godina Mirko ostvario značajne pobjede u K-1 borbama. Prema njegovim riječima Crocop je spreman za taj pothvat jer uz pravu pripremu vjeruje kako bi Mirko trebao vratiti reputaciju najubojitijeg udarača svijeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!