Rukomet

Balić ipak ide!

Ivana Strahija • ponedjeljak, 14.01.2008.

Na službenom popisu 18-orice reprezentativaca za EP u Norveškoj nalazi se i Ivano Balić, no još se uvijek ne zna hoće li naš najpoznatiji rukometaš igrati. S popisa je pak otpao mladi Kopljar, čije je mjesto na desnom vanjskom uzeo Špoljarić.

Premda je Balić u posljednjih mjesec dana držao naciju u neizvjesnosti, a zdravstveno mu stanje i dalje nije najsjajnije, najbolji svjetski rukometaš putuje u norveški Stavanger s reprezentacijom Hrvatske.

KONAČNI POPIS ZA EP

Vratari: Somić, Alilović, Jerković
Lijeva krila: Kaleb, Vukić
Desna krila: Horvat, Čupić
Lijevi vanjski: Lacković, Dominiković, Vuković, T. Valčić
Srednji vanjski: Balić, Duvnjak, J. Valčić
Desni vanjski: Metličić, Špoljarić
Pivoti: Vori, Sulić

Očito je Lino Červar, karizmatični izbornik reprezentacije, zaključio kako Balićevo prisustvo uz reprezentaciju može biti, ako ništa drugo, velika motivacija, iako još uvijek nije poznato hoće li Ivano uistinu igrati: "Sigurno je da Ivano nije 100 % spreman. Trenirao je s nama posljednjih nekoliko dana, ali bol se ponovo javila. On putuje s nama u Norvešku, a tamo ćemo imati još dva treninga uoči prve utakmice protiv Poljske, pa ćemo odlučiti na licu mjesta hoće li Balić igrati, ili neće", izjavio je Červar za službene stranice HRS-a.

Tako je odluka koja muči svakog ljubitelja rukometa tek odgođena, a svi će s nestrpljenjem očekivati zapisnik za utakmicu s Poljskom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!