Košarka

Lakersi u velikim problemima

Bojan Poturica • ponedjeljak, 14.01.2008.

Jedan od najvećih hitova ove NBA sezone, Los Angeles Lakersi, mogli bi imati velike probleme. Naime, njihovo veliko otkriće i budućnost, 20-godišnji centar Andrew Bynum, propustit će osam tjedana zbog ozljede koljena...

Najbolji igrač Lakersa, uz naravno Kobea Bryanta, ove sezone, 20-godišnji centar Andrew Bynum, propustit će osam tjedana zbog ozljede koljena koju je zadobio u sinoćnjem susretu protiv Memphisa.

Lakersi su trenutno na omjeru 25-11 te se nalaze na trećem mjestu Zapadne konferencije nakon što su sinoć protiv Grizzliesa upisali šestu uzastopnu pobjedu.

Bynum je u prosjeku upisivao 13.1 koš, 10.2 skoka i 2.1 blokadu po susretu, s tim da mu je statistika u posljednjih 10-15 utakmica bila još bolja. Lakersima će on jako nedostajati te će sad na centru startati Kwame Brown, a zamjena će mu biti Ronny Turiaf s obzirom da je Chris Mihm također ozlijeđen.

Treba očekivati da će u sljedeća dva mjeseca Kobe Bryant i Lamar Odom imati veću ulogu. Bryant sigurno neće dopustiti da Lakersi gube u odsustvu Bynuma, a to znači da će se jako rijetko događati situacije kad KB24 zabije manje od 25 koševa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!