Tenis

Rukomet pomaknuo finale

Ivor Krapac • utorak, 29.01.2008.

Treće izdanje PBZ Zagreb Indoorsa bit će drugačije od dva dosadašnja. Preklapanje termina s utakmicama rukometaša CO Zagreba u Ligi prvaka, koje će se također odigrati u Ledenoj dvorani Doma sportova, natjeralo je organizatore na traženje alternativnog rješenja, pa će zagrebački dvoranski turnir finale imati u subotu 1. ožujka, a ne dan kasnije kako je bilo predviđeno...

Obveze rukometaša u Ligi prvaka utjecale su i na početak, a ne samo na kraj Indoorsa. Kvalifikacije će se odviti u subotu i nedjelju prije početka glavnog turnira, a mjesto odigravanja bit će Dvorana II Doma sportova i Dom odbojke, gdje će se, prema najavama, odigrati i nekoliko mečeva glavnog turnira. Nakon što rukometaši prepuste Dom sportova tenisačima, organizatorima Indoorsa slijedi brza prilagodba Ledene dvorane potrebama turnira, što će, dakako, prilično otežati ovogodišnju pripremu.

U ATP-u nisu bili zadovoljni promjenama rasporeda nedugo prije početka turnira, no na molbu organizatora ipak su pristali na novo rješenje.

"Svjesni smo da će organizacija turnira ove godine biti znatno zahtjevnija i da ćemo imati dodatnih poslova, no spremni smo na to i napravit ćemo sve da i ovo treće izdanje turnira bude vrhunski organizirano. Također, zadovoljni smo što će rukometaši Croatia osiguranja moći igrati te važne utakmice u svom prirodnom okruženju Doma sportova, te im želimo puno uspjeha", kazao je direktor Indoorsa Branimir Horvat o razrješenju problema koji je čak prijetio održavanju turnira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolATP Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!