Tenis

Čilić: "Ne želim si postavljati letvice"

Tanja Vučić • petak, 01.02.2008.

Teniska poslastica u Zagrebu, PBZ Zagreb Indoors, bliži se svom početku. Hrvatska će imati jake adute, Ivana Ljubičića, Ivu Karlovića, Marina Čilića, oporavljenika Marija Ančića i Roka Karanušića, koji će u glavni turnir ući s pozivnicom...

Od Marina Čilića se nakon odličnog nastupa u Australiji i dolaska do osmine finala prvog Grand Slam turnira sezone očekuje puno. Marin je na najnovijoj ATP Entry ljestvici 39. igrač na svijetu, a prije nastupa u Zagrebu, za Sportnet.hr je kazao čemu se nada u nastavku godine.

"Što se tiče renkinga, iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima na početku sezone. To pokazuje kako sam dobro radio u pripremnom dijelu sezone. Što se tiče sljedećeg cilja, nisam niti želim postavljati nikakve letvice na rang-listi, želim raditi kao i do sada i naravno pokušati doći do što boljih rezultata na Grand Slamovima", najavljuje Marin.

Po najsvježijoj ulaznoj ATP ljestvici Hrvatska ima tri igrača u Top 50, ispred Čilića su Ivan Ljubičić i Ivo Karlović, na 22., odnosno 23. mjestu. "Nadam se da će nas biti i više na kraju godine", kratko je prokomentirao Marin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!