Rukomet

Bandić: "Arena gotova i prije roka"

Zvonimir Šimunović • ponedjeljak, 04.02.2008.

Iako se s gradnjom zagrebačke Arene započelo u posljednji trenutak, radovi teku i brže od očekivanja tako da je moguće da će najveća sportska dvorana u Hrvatskoj biti gotova i prije roka, 15. prosinca 2008. godine...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je za Obiteljski radio da nema straha oko završetka Arene. Dapače, čelni čovjek grada i ovoga projekta najavljuje završetak radova i do dva mjeseca prije roka: "Imperativ je da se to napravi najmanje mjesec dana prije roka. Mi u listopadu 2008. moramo završiti. Mislim da će graditelji položiti ispit", optimističan je Bandić.

Predstavnik izvođača radova, predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim malo je oprezniji u najavama pa upozorava da i ako dvorana bude gotova, zbog predostrožnosti, svečanog otvorenja neće biti prije prosinca tekuće godine.

U svakom slučaju, sve je sigurnije da se sapunica zvana dvorana za Svjetsko rukometno prvenstvo rasplela na pozitivan način te da će Zagreb i Hrvatska napokon dobiti dvoranu ljepoticu koja će biti spremna ugostiti Balića i društvo.

Podsjetimo, dvorana će vrijediti 87 milijuna eura, a izgradnju zajednički financiraju Vlada i grad Zagreb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!