Tenis

Poljakinja i Uzbekistanka junakinje

Tea Lokas • petak, 08.02.2008.

Četvrtfinalni dvoboji WTA turnira u Pattayi eliminirali su senzacije iz prošlog kola i u prvi plan stavili preostale favoritkinje. Poljakinja Radwanska i dalje preskače svoje suparnice i hrli prema drugoj tituli u svojoj kratkoj karijeri...

18-godišnjakinja iz Poljske nastavlja svoj niz i bez mnogo borbe prolazi u polufinale 170 tisuća vrijednog turnira u Pattayi. Nova žrtva Radwanske je domaća igračica, Tajlanđanka Tamarine Tanasugarn. Jedan sat i 25 minuta i pet breakova bilo je dovoljno Poljakinji da se plasira u polufinale i osigura dvoboj s Ruskinjom Bičkovom koja je porazila senzaciju prošlog kola - Vesnu Manasievu.

Manasieva je pala nakon tri odigrana seta, a presudio je tijesni drugi set u kojem se odigravao tie-break. Trinaesta igra otišla je na stranu sretnije Ruskinje Bičkove koja je u odlučujućem setu slavila sa 6:3.

I Andreja Klepac je završila svoj nastup na Tajlandu. Od nje je bolja bila sedma nositeljica, Amerikanka Jill Craybas; a njoj se nije pridružila četvrta nositeljica, Yung-Jan Chan. Chan je pokleknula u dvoboju s 94. igračicom svijeta, Uzbekistankom Amanmuradovom.

WTA Pattaya, četvrtfinale: Agnieszka Radwanska (POL, 1) - Tamarine Tanasugarn (THA) 6:2, 6:3, Jill Craybas (USA, 7) - Andreja Klepac (SLO) 6:4, 6:4, Ekaterina Bičkova (RUS) - Vesna Manasieva (RUS, Q) 4:6, 7:6(6), 6:3, Akgul Amanmuradova (UZB) - Yung-Jan Chan (TPE, 4) 6:1, 7:6.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!