Rukomet

Zbog premijera ostali bez rukometa

Ivana Strahija • ponedjeljak, 11.02.2008.

Čak i prije no što je završio jučerašnji duel Croatia osiguranja i Portland San Antonia na redakcijske e-mailove su počele stizati pritužbe ljubitelja rukometa, koji su unatoč kupljenim ulaznicama i pravodobnom dolasku pred Ledenu dvoranu ostali pred ulazom.

Po nekim dojavama 200-tinjak, po nekima čak i do 500 gledatelja s kupljenim ulaznicama nije moglo ući u dvoranu. Premda su neki od njih spekulirali da su za to krivi organizatori, u ovom slučaju RK Croatia osiguranje, koji su štampali previše ulaznica i podijelili previše pozivnica, istina je sasvim drugačija.

Naime, za sve je "kriv" premijer i njegova svita, kako kaže naš sugovornik Bartol Kaleb, direktor RK Croatia osiguranja: "Mi smo prodali i podijelili ulaznica na broj, no dva sata prije utakmice javljeno nam je da će susret gledati i premijer Ivo Sanader sa svojom svitom, među ostalim i predsjednikom Sabora te nekim ministrima. Zbog toga su policija i osiguranje odmah smanjili kapacitet dvorane", kaže Bartol Kaleb.

Pošto dvorana zbog sigurnosti nije smjela biti do kraja puna, jedna su vrata zatvorena već tridesetak minuta pred susret: "Moje riječi potvrđuje i činjenica da je na istoku ostalo još stotinjak slobodnih mjesta, 150 na zapadu, u B loži se moglo smjestiti još pedesetak ljudi, a isto toliko je ostalo i u pokrajnjim sektorima."

Rukometnom je klubu iznimno žao zbog ljudi koji su ostali pred dvoranom: "Duboko se ispričavamo svima koji su s kupljenom ulaznicom ostali ispred vrata. Jedino kako se možemo iskupiti jest ponuditi zamjenu tih ulaznica za one protiv Flensburga 24. veljače, a tko želi može dobiti i povrat novca", zaključuje Bartol Kaleb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!