Rukomet

"Jedva čekam susret s Lackovićem"

Ivana Strahija • utorak, 12.02.2008.

Najbolji rukometaš svijeta jedva čeka susret s reprezentacijskim kolegom Blaženkom Lackovićem, u drugom kolu prestižne Lige prvaka.

Na službenim EHF-ovim stranicama osvanuo je intervju s Ivanom Balićem, kao najava predstojećeg susreta njegovog Portland San Antonia i Lackovićevog Flensburg-Handewitta.

Balić se raduje utakmici protiv Lackovića: "Blaženko je jako dobar rukometaš, igrali smo zajedno u Metkoviću i za njega mogu reći samo dobre stvari. Konačno ćemo vidjeti koji je od nas dvojice bolji, odnosno čiji će tim biti uspješniji", uz smijeh kaže Balić.

U Pamploni se Balć snašao kao riba u vodi: "Još od 2004 igram za Portland San Antonio i ovdje mi odgovara, jer se rukometu mogu posvetiti bez stresa. I inače me Pamplona jako podsjeća na rodni Split, pa mi život ovdje ne pada teško."

Za kraj je Balić ponudio svoje viđenje raspleta grupne faze Lige prvaka: "Naša je grupa vrlo izjednačena, svaki od četiri kluba ima šanse proći dalje. Mislim da upravo zbog toga, zbog te podjednake kvalitete, u polufinale prolazi ona ekipa koja ovoji bodove u gostima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!