Zimski sportovi

Inovativni sadržaji na Vip Snow queen trophyju

Sportnet • srijeda, 13.02.2008.

Vipnet, generalni sponzor Hrvatskog skijaškog saveza i alpske reprezentacije te utrka slaloma FIS Svjetskog kupa u Hrvatskoj, ovogodišnje izdanje skijaškog spektakla na Sljemenu obogaćuje brojnim inovativnim sadržajima. Kako bi ljubiteljima skijanja pružio što uzbudljiviji i kvalitetniji doživljaj uz zimski događaj broj 1 u Hrvatskoj, Vipnet je pripremio čitav niz popratnih sadržaja...

Skijaški znalci tako ovaj tjedan imaju priliku okušati se u skijaškom online kvizu i osvojiti ulaznice za utrku, dok su se prošlih tjedana posjetitelji Vip portala družili s Anom, Nikom i Ivicom na Vip chatu. Svi ljubitelji skijanja naše će skijaške zvijezde moći i osobno upoznati u Vip centru u Gajevoj prije izvlačenja startnih brojeva. Ivica i Natko bit će ondje u četvrtak od 18.15 do 18.45, a Nika i Ana u subotu od 18 do 18.30 sati. Osim toga, svi posjetitelji Vip šatora u centru grada moći će se okušati i u virtualnom skijanju.

Posjetitelje utrka Vip Snow Queen Trophy na Krumpirištu čeka i Vip zabavni park s igrama za najmlađe, brojnim iznenađenjima te kućicom toplih napitaka. Gledatelji ispred malih ekrana mogu unijeti dodatno uzbuđenje u prijenos utrka igranjem SMS nagradne igre "Pogodi pobjednika utrke". Najbržeg točnog prognozera Vipnet će nagraditi putovanjem u Bormio na završnicu FIS Svjetskog Kupa, dok će ostali koji su poslali ime pobjednika ući u izvlačenje za dodatnu nagradu, Vipme paket Nokia 6300.

Vipnet će, kao vodeći tehnološki inovator na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu, svim akreditiranim novinarima i fotografima omogućiti korištenje najnovijih tehnologija u vrhunski opremljenim press centrima. Osim toga, za predstavnike medija u pripremi su i posebna novinarska utrka 22. veljače na Crvenom spustu, te nagradni foto-natječaj za domaće akreditirane fotografe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!