Tenis

Škugor i Mektić za finale

Vedran Babić • četvrtak, 14.02.2008.

U četvrtfinalu zagrebačkog Futuresa Franko Škugor i Nikola Mektić bili su uspješni. Škugor je nadigrao Turčina Marsela Ilhana, a Mektić je u dramatičnom meču izbacio petog nositelja Vjekoslava Skenderovića...

Franko je sa 7:6 (7) i 6:3 izborio polufinale na štetu četvrtog nositelja Marsela Ilhana (307.). Tamo ga čeka Nikola Mektić koji je sa 8:6 u tie breaku trećeg seta došao do pobjede protiv pet godina starijeg Skenderovića.

Zanimljivo kod dvojice naših polufinalista je to što je Škugor glavni ždrijeb izborio kroz kvalifikacije, a Mektić je dobio pozivnicu, koju kao što vidimo sjajno koristi. Jedna stvar koja im je obojici zajednička je činjenica da su na putu do polufinala izgubili po jedan set, i da su izbacili po dva nositelja. Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj, a pobjednik će se u finalu sastati s boljim iz dvoboja između Čeha Pospišila i Slovaka Martina Kližana.

ITF Zagreb, 15.000 $, četvrtfinale: Škugor (Hrv, Q) - Ilhan (Tur, 4) 7:6 (7), 6:3, Mektić (Hrv, WC) - Skenderović (Hrv, 5) 3:6, 6:3, 7:6 (6).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisSkrolATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!