Košarka

Allen uskočio umjesto Butlera

Branimir Korać • petak, 15.02.2008.

Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno kako će Kevina Garnetta na All Stars susretu zamijeniti Rasheed Wallace, dan uoči početka All Stars vikenda David Stern uručio je pozivnicu još jednom igraču…

Zbog ozljede na All Stars vikendu neće biti Carona Butlera, a umjesto njega igrat će Ray Allen. Butler je prošle godine debitirao na All Stars susretu došavši kao zamjena, a u Las Vegasu nije se posebno istaknuo. Igrao je 15 minuta i šutirao 1/7 za ukupno dva poena.

Ray Allen ove godine nije ušao u najuži izbor, no ozljeda Butlera donijela mu je osmi All Stars nastup. Šuter Celticsa na All Starsu je nastupao i dok je nosio dres Milwaukeeja i Seattlea te je tradiciju nastavio i u Celticsima.

''Presretan sam zbog svoje karijere, ali i zbog Celticsa. Osmi nastup na All Starsu je velika stvar, a i drago mi je što će Celticsi imati još jednog predstavnika'', rekao je Allen. Celticse će na ovom All Stars vikendu predstavljati i Paul Pierce s Allenom u momčadi Istoka, Doc Rivers kao trener Istoka te Rajon Rondo u utakmici protiv novaka. U tom društvu trebao je biti još jedan Celtic, Kevin Garnett, no njega je u nastupu spriječila ozljeda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaSkrolNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!