Zimski sportovi

Loeseth: "Veličanstven rezultat za veličanstveni ugođaj"

Vedran Attias, Zvonimir Šimunović • petak, 15.02.2008.

Različito raspoloženje moglo se vidjeti u ciljnoj ravnini. Mlada Norvežanka Nina Loeseth petim je mjestom ostvarila rezultat karijere, a Nicole Hosp bila je vrlo razočarana...

18 - godišnja Norvežanka bila je očarana atmosferom i rezultatom: "Presretna sam zbog najboljeg rezultata u karijeri. Atmosfera je bila fantastična, staza odlično pripremljena, a kao kruna svega još je stigao i moj odličan nastup. Ovo je zaista najbolje organizirana utrka u Svjetkom kupu i jedva čekam sljedeću godinu te se nadam možda i postolju."

Hosp, koja je bila drugoplasirana nakon prve vožnje, brzo je završila svoji nastup u drugoj, a još je brže projurila pored novinara. Samo je kratko konstatirala: "Prerano sam uzela vrata i moji nastup je bio gotov. Nadam se kako ću na utrkama u Kanadi vratiti ispušteno u Zagrebu."

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Bergmann, koja je pokvarila dobar nastup iz prve vožnje, bila je oduševljena publikom: "Ovdje je uvjerljivo najbolja publika u Svjetskom kupu pa mi je zato još više žao zbog loše druge vožnje." Njemica nije sigurna u nastavak karijere: "Nisam sigurna vraćam li se u Zagreb skijati ili samo navijati jer razmišljam o kraju karijeru na kraju ove sezone, no u svakom slučaju - vidimo se dogodine."

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Šarka Zahrobska popravila je plasman u drugoj vožnji i završila na šestom mjestu: "Šteta što nisam bolje iskoristila prvu vožnju koju je postavio moj otac, ali i ovako mogu biti zadovoljna plasmanom. Iako je ove godine bilo manje ljudi nego prije, što je razumljivo budući da nema Janice, atmosfera je opet bila najbolja u Svjetskom kupu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!