Rukomet

Tihana Ambroš potpisala za Budućnost

Vedran Stilin • ponedjeljak, 18.02.2008.

Aktualna prvakinja Španjolske i jedna od naših najuspješnijih rukometašica, Tihana Ambroš, potpisala je dvogodišnji ugovor za Budućnost T-Mobile...

Nakon mnogih osvojenih trofeja u hrvatskoj i španjolskoj ligi, naša će kružna napadačica nove sportske uspjehe ostvarivati u podgoričkom klubu. Budućnost je dobro poznato ime u europskom ženskom rukometu. Redoviti su sudionik Lige prvakinja, a posljednji im je uspjeh osvajanje Kupa pobjednica kupova 2006. godine.

Po mnogim su stručnjacima jedan od najperspektivnijih klubova Europe, a najuspješniji su sportski kolektiv u svojoj državi. Imaju važnu podršku od strane sponzora T-Mobile i veliki broj mladih talentiranih igračica iz vlastitog pogona čije vrijeme tek dolazi.

Na početku sezone im se pridružio Tone Tiselj, dvostruki osvajač Lige prvakinja s Krimom i jedan od najboljih europskih trenera. Već na polusezoni su došla i dva pojačanja na poziciji vanjskih napadačica iz redova aktualnih europskih prvakinja, Slagelsea. Dovođenjem naše Tihane Ambroš, Budućnost T-Mobile je najavila velike ambicije u sljedećoj sezoni Lige prvakinja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!