Ostali sportovi

Veliko priznanje za Sportnet.hr

HINA • ponedjeljak, 18.02.2008.

Bernard Jurišić, glavni urednik Sportnet.hr-a, primio je nagradu u području internetskog novinarstva na proglašenju najboljih u godini za nama u izboru Hrvatskog zbora sportskih novinara. Svečanost je održana u ponedjeljak u Zagrebu...

Zoran Čutura iz Jutarnjeg lista proglašen je za sportskog novinara godine. Čutura je dobio najviše glasova članova HZSN-a u konkurenciji još devet protukandidata, a nagradu je na ceremoniji proglašenja u Novinarskom domu u Zagrebu umjesto odsutnog Zorana primila njegova supruga i bivša odbojkaška reprezentativka Gordana Gojnić-Čutura.

Slika 2 od 3.
Foto: Davor Sajko

Priznanje za najbolji komentar dobila je Renata Beluhan iz Sportskih novosti, a njezin redakcijski kolega Zlatko Karlo dobitnik je priznanja za društveni angažman u sportskom novinarstvu.

Priznanje za najboljeg fotoreportera dobio je Igor Kralj iz 24 sata, Bernard Jurišić, glavni urednik Sportnet.hr-a, dobitnik je u području internetskog novinarstva, Tonči Vlašić iz Dubrovačkog vjesnika za novinara lokalnih medija, dok je Hrvatskom jedriličarskom savezu i glasnogovornici Zrinki Grancarić uručeno priznanje za suradnju s medijima. Zdravko Švegar iz Karlovca dobitnik je nagrade za životno djelo.

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Na svečanosti HZSN-a, uz brojne novinare, nazočili su predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, posebni savjetnik Predsjednika RH Željko Mataja, državna tajnica za sport Zrinka Kovačević, pomoćnik ministra za sport Željko Klarić i predsjednik Zagrebačkog sportskog saveza Tomislav Šepec.

Prije svečanog proglašenja održan je i 17. Sabor HZSN-a na kojem se, uz izvješća o radu i financijskog izvješća, raspravljalo i na temu "Gdje su granice sportskog novinarstva".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!