Tenis

Vrat, pa noga

Ivor Krapac • ponedjeljak, 18.02.2008.

Jelena Kostanić-Tošić se drugi tjedan u nizu predajom oprostila od WTA turnira. Nakon Vina del Mara prije nekoliko dana, vodeća hrvatska tenisačica nije izdržala do kraja meča ni u kolumbijskoj Bogoti. No, ovog je puta razlog bio drugi...

Mariana Duque Marino, domaća predstavnica s pozivnicom, dočekala je Jeleninu predaju rano u drugom setu, pri zaostatku prvog hrvatskog ženskog "reketa" od 6:4 i 3:1, zbog istegnuća aduktora desne noge.

Ovog puta nije bila riječ o problemu s vratom koji se ispriječio prošlog tjedna u Čileu, zbog čega je Kostanić-Tošić imala prisilni predah i tek jučer počela s treninzima. Kad se koliko-toliko oporavila od jednog peha, stigao je drugi, nakon čega je Jeleni preostalo samo nasmijati se, iako joj "nije baš smiješno, više je tragično."

Za nadati se da će barem zdravstveni problemi prestati.

Prvog dana dovršena su još samo dva meča glavnog turnira. U ostatak programa umiješala se kiša, koja je stigla prekasno za drugu nositeljicu, Francuskinju Alize Cornet, koja se "nasukala" sa 6:4 i 6:2 u korist Argentinke Marije Emilije Salerni.

WTA Bogota, 18.2.2008., prvo kolo: Errani (Italija, 6) - Bičkova (Rusija) 6:1, 6:1, Duque Marino (Kolumbija, WC) - Kostanić-Tošić (Hrvatska) 6:4, 3:1, predaja Kostanić-Tošić, Salerni (Argentina) - Cornet (Francuska, 2) 6:4, 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisSkrolWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!