Nogomet

Prema Euru ponovno iz Rijeke

Zoran Zdelar • petak, 22.02.2008.

Kako je definitivno postalo sigurno da Hrvatska neće odmjeriti snage u prijateljskom dvoboju sa Slovenijom ovog svibnja, čelnici Hrvatskog nogometnog saveza dogovorili su susret s Moldavijom, koji bi 24. svibnja trebao biti igran u Rijeci. Kockasti će tako i na ovo Europsko prvenstvo krenuti iz Rijeke...

Čelnici Hrvatskog i Slovenskog nogometnog saveza dogovorili su da prijateljski susret neće ipak biti igran ovog svibnja, već će snage odmjeriti u kolovozu. Želja Slavena Bilića da u tom terminu njegovi nogometaši igraju u Hrvatskoj i protiv nekog lakšeg protivnika je tako ipak ispunjena, a vratima Pletikose prijetit će napadači Moldavije i to najvjerojatnije na travnjaku Kantride.

Dogovor između HNS-a i Moldavijskog nogometnog saveza o odigravanju susreta 24. svibnja je postignut, no mjesto odigravanja susreta još službeno nije dogovoreno, no čini se kako će hrvatski reprezentativci posljednji domaći susret prije odlaska na Europsko prvenstvo i ovog puta odigrati u Rijeci. Podsjetimo, Otto Barić je također posljednju domaću utakmicu prije Europskog prvenstva prije četiri godine odigrao na Kantridi, a tada je pogotkom Olića svladana Slovačka.

Hrvatska će prije Moldavije odigrati prijateljski susret sa Škotskom u Glasgowu 30. ožujka, a nakon utakmice na Kantridi preostaje još samo dvoboj s Mađarima 30. svibnja. Hrvatska dosad nije igrala nijednom protiv Moldavije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!