Zimski sportovi

"Ozbiljna ekipa" najbolja na Crvenom spustu

Sportnet • petak, 22.02.2008.

Iako su najbolji svjetski skijaši i skijašice napustili Sljeme prošli vikend, najspektakularnije sportsko natjecanje u Zagrebu završeno je današnjim Vip novinarskim veleslalomom. Njime je Vipnet, generalni sponzor Vip Snow Queen Trophyja, omogućio pripadnicima sedme sile da i sami iskušaju Crveni spust u napetom natjecateljskom ozračju...

Slika 1 od 2.

U konkurenciji deset novinarskih timova najbrže je do cilja došla "Ozbiljna ekipa", odnosno Vida Senci iz Sportskih novosti te Matko Stanković iz Glorije. Iako je pojedinačno brži od njih bio jedino Vjeran Baranović s portala Skijanje.hr, njegovoj je ekipi to bilo dovoljno za drugo mjesto. Treće je mjesto pripalo njihovim redakcijskim kolegama, dok su na Sljemenu još nastupile i ekipe Jutarnjeg lista, Nove TV, Radija 101, Radija Lošinj, Večernjeg lista, Vjesnika, te zajednička momčad BBC-a i časopisa Novinar.

Slika 2 od 3.

Vipnet je sve sudionike nagradio zajedničkim ručkom te prigodnim poklonima, dok su pobjednici osvojili i mobilne telefone, a drugo i trećeplasirani sportsku opremu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!