Rukomet

SP Croatia 2009 prezentiran na Sajmu sporta i nautike

Igor Jurišić • subota, 23.02.2008.

U sklopu 17. međunarodnog Sajma nautike i sporta, svoj izložbeni prostor imaju i predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza...

Glavni razlog izlaganja HRS-a jest prezentacija predstojećeg Svjetskog rukometnog prvenstva, što će se početkom 2009. godine održati u Hrvatskoj. Prema trenutnom stanju stvari, sve dvorane trebale bi biti na vrijeme spremne i po tom pitanju ne bi trebalo biti nikakvih promjena. Podsjetimo, gradovi domaćini Svjetskog prvenstva bit će Zagreb, Split, Zadar, Osijek, Poreč, i Varaždin. Igrački kadar također neće pretrpiti značajnije promjene. Nitko od glavnih Čevarovih uzdanica neće se oprostiti od reprezentacije prije Svjetskog prvenstva. Što se tiče sistema natjecanja, nakon razigravanja po grupama, neće biti četvrtfinalnih srazova, već će samo četiri najbolje ekipe ići direktno u polufinale. Najslabije ekipe neće se odmah oprostiti od natjecanja, već će priliku za što bolji plasman potražiti u utješnom turniru.

Slika 1 od 2.
Foto: Igor Jurišić

Osim prilike da se upoznaju sa informacijama vezanim uz Svjetsko prvenstvo, posjetitelji izložbenog prostora HRS-a imaju priliku uopznati se i sa svim dosadašnjim povijesnim uspjesima naše rukometne reprezentacije, kao i družiti se sa proslavljenim hrvatskim reprezentativcima. Tu su, naravno, i nezaobilazne nagradne igre kao i prigodni suveniri, poput majica sa znakom SP 2009 i likom Ivana Balića. Istaknimo još da je posebna pažnja pridodana promociji internet stranice HRS-a, www.hrs.hr, na kojoj posjetitelji svakodnevno mogu naći vijesti iz svijeta rukometa, kao i sve informacije vezane uz SP 2009.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!