Tenis

Bez rotterdamskog pobjednika

Ivor Krapac • nedjelja, 24.02.2008.

Francuz Michael Llodra, koji je bio potencijalni suparnik Ive Karlovića u osmini finala PBZ Zagreb Indoorsa, ipak neće zaigrati u glavnom hrvatskom gradu. 27-godišnji Parižanin se proteklih dana iscrpio nastupom na ATP turniru u Rotterdamu, tijekom kojeg se borio s boli u leđima, a po dolasku do naslova u Nizozemskoj odlučio je da će mu dobro doći predah...

Llodra je danas u Rotterdamu u finalu u tri seta nadjačao Robina Söderlinga, da bi u večernjim satima javio organizatorima zagrebačkog dvoranskog turnira da ne dolazi. Vijest ne izgleda loše za Karlovića, kojeg je u osmini finala ždrijeb vodio na Francuza, a Llodru ne pamti po po dobrom - svladao ga je u subotu u rotterdamskom polufinalu, a bio je jači i prošle godine upravo u osmini finala PBZ Zagreb Indoorsa.

Na Francuzovo mjesto u ždrijebu ušao je švicarski kvalifikant George Bastl, koji će se na startu sresti sa Srbinom Viktorom Troickim. Pobjednik tog dvoboja mogao bi naići na Karlovića, koji je doznao suparnika u prvom kolu - čekao je igrača iz kvalifikacija, a dočekao lucky losera, Ukrajinca Sergeja Stahovskog, 200. na svijetu.

Uz Karla, ime kvalifikanta s kojim će se sresti u prvom kolu doznao je i Roko Karanušić. Roka na startu turnira čeka Slovenac Blaž Kavčič, 381. na Entry listi, objektivno, sjajna prilika za prolazak u osminu finala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!