Tenis

Pet mušketira, četiri meča

Ivor Krapac • srijeda, 27.02.2008.

Petoricu hrvatskih sudionika PBZ Zagreb Indoorsa koji su o(p)stali u ždrijebu u srijedu očekuje izazov u osmini finala. Ivan Ljubičić i Lovro Zovko ići će jedan na drugoga, dok će ostali tražiti prolaz protiv suparnika iz drugih zemalja...

Otvaranje srijede u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova pripada austrijsko-belgijskom ogledu Stefana Koubeka i Oliviera Rochusa, koji će na teren u 11,30 sati. Višestruki hrvatski "maraton" na rasporedu je u nastavku dana.

Iza dvoboja Koubeka i Rochusa, ne prije 13 sati, slijedi novi nastup Roka Karanušića, koji u osmini finala ide na osmopostavljenog srpskog "broja dva", Janka Tipsarevića.

Ne prije 16,45 na teren će Mario Ančić i Nijemac Denis Gremelmayr, dok je hrvatski ogled Ljubičića i Lovra Zovka na redu nakon Ančićevog meča. Iza Ljube i Lovra, u akciju će i Marin Čilić, čiji je suparnik u osmini finala Talijan Simone Bolelli.

Srijeda će na zagrebačkom Indoorsu biti posebno privlačna pripadnicama ljepšeg spola, s besplatnim ulazom na Ladies Day. Za posjetitelje turnira organizatori su, pak, trećeg dana glavnog ždrijeba najavili i nagradne igre.

PBZ Zagreb Indoors, raspored za srijedu:
Ledena dvorana Doma sportova, od 11,30 sati: Koubek - O. Rochus, Karanušić - Tipsarević (ne prije 13), Ančić - Gremelmayr (ne prije 16,45), Ljubičić - Zovko, Čilić - Bolelli.

Mala dvorana Doma sportova, od 11,30 sati: Gabašvili - De Voest, Troicki - Stahovski, Simon - Haase, Cerretani/Polasek - De Voest/Hutchins, Smit/Van Haasteren - Gabašvili/Garcia-Lopez, Auckland/Gremelmayr - Allegro/Peya.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!