Nogomet

PFA poslao pismo podrške Eduardu i Tayloru

HINA • srijeda, 27.02.2008.

Izvršni direktor Udruženja profesionalnih nogometaša (PFA) Gordon Taylor poslao je pismo podrške napadaču hrvatske nogometne reprezentacije i Arsenala, Eduardu da Silvi, ali i braniču Birminghama Martinu Tayloru koji je "polomio" napadača "Vatrenih".

Taylor se nada kako će Eduardo i njegov prezimenjak uspješno nastaviti svoje karijere, te prebroditi teške trenutke karijere kroz koje sada prolaze, Eduardo zbog teške ozljede, a branič Birminghama zbog osude javnosti.

"Ovo je vrlo teška i nezgodna situacija, nažalost i takve se događaju u nogometu. Žao mi je obojice igrača i poslao sam pismo i jednom i drugom. Ovo što se dogodilo Eduardu je tragedija za njega, njegov klub i reprezentaciju. Nadam se kako će se oporaviti i uspješno vratiti na travnjak", kazao je čelnik PFA-a, te dodao: "Vjerujem kako će i Martin pokazati snagu karaktera i prebroditi ove teške trenutke. On je dobar dečko i znam da mu je vrlo teško."

Gordon Taylor se nada kako Eduardova ozljeda neće utjecati na dobre odnose koji su do subote vladali između Birminghama i Arsenala. Taylor je čak i opravdao izjavu menadžera Arsene Wengera koji je izjavio kako Martinu Tayloru treba doživotno zabraniti igranje nogometa.

"Razumijem njegovu reakciju premda je ona pretjerana. Arsene je takav, teško podnosi nepravdu. Nažalost i ozljede su sastavni dio sporta, sve se dogodilo vrlo brzo i Martin je nespretno reagirao", zaključio je prvi čovjek udruženja nogometaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!