Rukomet

Kiel bolji od Medveda

Petar Plevnik • četvrtak, 28.02.2008.

U prvom susretu četvrtog kola skupine 1 Lige prvaka, branitelj naslov Kiel na gostovanju u Rusiji s 32:26 svladao je sastav Čehovskih medveda i tako došao do treće pobjede u četiri kola...

Nakon što su u prošlom kolu u Leonu doživjeli prvi poraz u ovosezonskom izdanju Lige prvaka, rukometaši Noke Serdarušića nisu si dopustili još jedan krivi korak koji bi doveo u pitanje njihov plasman u polufinale. Rusi su bili bolja momčad samo u prvih 20-ak minuta susreta kada su u nekoliko navrata imali i po tri pogotka prednosti, da bi do kraja prvog dijela Nijemci preokrenuli rezultat i na odmor otišli s pogotkom prednosti (14:15).

Već na samom otvaranju drugog dijela uslijedila je serija 3:0 gostiju, od čega se sastav Vladimira Maksimova nije uspio oporaviti, pa su Zebre do kraja susreta bez problema očuvale prednost za konačnih 32:26. Sjajan je u sastavu Kiela bio M.Andersson sa 20 obrana, dok je najbolji strijelac ponovno bio Karabatić sa sedam pogodaka. Kod domaćina 18 obrana Kostigova i šest pogodaka Čipurina.

Vezane vijesti

Liga prvaka, skupina 1, četvrto kolo:
Čehovski medvedi - Kiel 26:32 (14:15)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!