Nogomet

Kranjčar želi u Europu

Marin Vuković • petak, 29.02.2008.

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar izjavio je kako Portsmouth još uvijek ima realne izglede da sljedeće sezone nastupi u nekom od europskih natjecanja...

Prošle sezone Portsmouthu je mjesto u Kupu Uefe izmaklo za samo dva boda, a menadžer Harry Redknapp ove je godine dao izazov svojim igračima da dobru sezonu okrune mjestom u jednom od europskih natjecanja. Niko Kranjčar smatra kako Pompey ima velike šanse to i ostvariti, a prvi korak u tom smjeru bit će teško gostovanje kod četvrtoplasiranog Evertona ove nedjelje.

"Nakon Evertona preostaje nam šest utakmica kod kuće, a već smo igrali sa svim klubovima iz 'velike četvorke'", kazao je Kranjčar. "Utakmica s Evertonom nije odlučujuća, ali uspijemo li upisati pobjedu bit će to velik poticaj za sve nas."

"Svaki igrač koji je potpisao za Portsmouth želi nešto i postići. Imamo igrače koji su navikli na igranje u Europi i žele dovesti europski nogomet u Portsmouth. Nikad ne znate što će se dogoditi u prvenstvu, ali spojimo li niz pobjeda mislim da imamo mogućnost plasirati se u Europu", dodao je Niko.

Portsmouth trenutno zauzima sedmo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 44 boda. Everton je četvrti s 50, a Liverpool i Aston Villa na petom, odnosno šestom mjestu, skupili su po 47 bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!