Nogomet

Kranjčar: "Ne bojimo se"

Sanja Čalić • petak, 29.02.2008.

Uoči 28. kola Premiershipa u kojem našeg reprezentativca i njegove suigrače očekuje vrlo značajan dvoboj protiv Evertona, Niko Kranjčar je, uvjeren u kvalitetu Portsmoutha, poručio kako se nedjeljnog gostovanja na Goodison Parku nemaju razloga bojati...

Baš kao i Everton, koji napada vodeće pozicije na prvenstvenoj ljestvici, i sedmoplasirani Portsmouth vodi veliku bitku za bodove koji bih ih mogli odvesti u Europu, stoga će njihov međusobni ogled biti od velikog značenja. Iako su u svom prethodnom susretu, u prosincu, odigrali bez pobjednika, Kranjčar vjeruje da bi ovog puta njegova momčad mogla doći do pobjede: "Znamo da će biti vrlo teška utakmica, ali ne bojimo ih se, svjesni smo kvaliteta koje imamo. Treba vremena da se međusobno upoznamo, ali imamo mnogo kvalitetnih napadača i različite profile strijelaca."

Naš se reprezentativac osvrnuo i na ostale aspekte Portsmouthovih redova i igre: "Uvijek izgledamo solidno u obrani, pokušavamo se u svakom susretu fokusirati na pobjedu. Pokazali smo u našim gostujućim utakmicama da dobro držimo loptu i da možemo kontrolirati utakmicu."

Na putu do ostvarenja europskih ambicija Portsmouthu predstoji još posla, pri čemu Kranjčar i njegovi suigrači poseban naglasak stavljaju na utakmice pred svojom publikom, no bodovi sa Goodison Parka dobro bi sjeli na Portsmouthov račun: "Mislim da bi bio veliki bonus pobijediti Everton, posebno zbog naše dvije naredne domaće utakmice protiv Birminghama i Ville. Nismo još odredili cilj, ali ako budemo imali seriju dobrih utakmica, vjerujemo da se možemo plasirati u Europu", zaključio je Kranjčar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!