Rukomet

Oslabljeni u Split

Ivana Strahija • subota, 01.03.2008.

Perutnina Pipo IPC ovog vikenda gostuje u Splitu kod Koteksa. Domaćini će pokušati ostaviti bodove kod kuće, jer su im nasušno potrebni za ostanak u ligi, no Pipo se unatoč ozlijeđenim igračima ne misli lako predati.

Susret Perutnine i Koteksa u prvom dijelu natjecanja bio je jedan od zanimljivijih u čakovečkoj dvorani GOC-a, jer su Splićani Čakovčane vodili čak 7:1. Neuobičajen rezultat na semaforu bio je posljedica slabog zalaganja Čakovčana, ali i ubojite 4-2 obrane gostiju, kao i odličnog vratara Čarapine.

No, Splićani su pogocima tada postigli kontraefekt, jer su Čakovčane doveli na "radnu temperaturu" podigavši im interes za utakmicu. Pomoćni trener Josip Borković uvjerava nas da problema s motivacijom ovaj puta neće biti: "Pobjedom nad Medveščakom moralno smo se digli, pristup je bio odličan, jedino nam je realizacija bila slabija. Znamo da su Splićanima bodovi važni, no moramo im pokazati da smo kvalitetnija i bolja ekipa."

U prvom su ovosezonskom susretu Splićani bili bez četvorice prvotimaca, ovog je puta Čakovec desetkovan. Pipo će igrati bez Lesjaka i Varge, a pod znakom upitnika je i Krajner te Turk, kao i Arnaudovski.

Slika 1 od 2.
Foto: Ivana Strahija

"Dosta nas je ozlijeđenih, mnogi se žale na manje ili veće probleme. Ipak, ne sumnjam u našu pobjedu, jer nam je Split izazov pa idemo dobro raspoloženi i spremni na nadmudrivanje na parketu", rekao je Davor Varga.

S time se složio i Risto Arnaudovski, koji respektira Koteks: "Oni su jedini sastav lige koji nam je zadao muke. Nismo u zavidnoj spremi, no već smo u prošlom kolu u izmijenjenom sastavu pokazali kvalitetu i širinu klupe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!