Nogomet

HSV došao po Bilića?

Petar Plevnik • utorak, 04.03.2008.

Iako je aktualni trener HSV-a Huub Stevens još krajem prošle godine objavio kako na kraju sezone napušta Hamburg i preuzima PSV Eindhoven, čelnici njemačkog kluba još uvijek nisu pronašli njegovog nasljednika. Prema pisanju uglednog Kickera jedan od glavnih kandidata za Stevensovog nasljednika je Slaven Bilić...

Iako njemački mediji kao glavnog kandidata za klupu HSV-a već neko vrijeme spominju aktualnog trenera nizozemskog prvoligaša Twentea Freda Ruttena, kojeg je čelnicima hamburškog kluba preporučio sam Stevens, a u igri je od ranije i Mainzov Jürgen Klopp, kao vrlo izgledan kandidat u cijelu priču uključen je i hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Prema pisanju Kickera visoka delegacija HSV-a u sastavu Bernd Hoffman (predsjednik kluba), Dietmar Beiersdorf (sportski direktor) i Katja Kraus (članica uprave) u ponedjeljak je krenula put Zagreba kako bi ispitala situaciju u vezi mogućeg angažmana Slavena Bilića nakon završetka Europskog prvenstva.

Osim što je stekao ugled sjajnim rezultatima koje je Hrvatska izborila pod njegovim vodstvom, hrvatski izbornik u Njemačkoj uživa veliki ugled još iz igračkih dana, kada je u razdoblju od 1993. do 1995. nosio dres Karlsruhea, gdje se sjajnim igrama izborio i za status kapetana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!