Nogomet

U petak ždrijeb ulaznica za Euro

Zoran Zdelar • srijeda, 05.03.2008.

Hrvatski nogometni savez u petak organizira konferenciju za medije, a u sklopu toga obavit će se i ždrijeb prijavljenih za kupnju ulaznica za utakmice reprezentacije za Europskom prvenstvu. Sretnici koji će dobiti pravo kupnje ulaznice bit će obaviješteni o daljnjem postupku putem e-maila već u petak tijekom poslijepodneva...

Nakon što je u subotu u 20 sati istekao rok za prijavu kupnje ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo, u petak će se održati ždrijeb nakon kojeg će biti poznata imena sretnika koji će dobiti pravo kupnje tih vrijednih papirića. Hrvatski nogometni savez u petak u zagrebačkom hotelu Sheraton u 11 sati održava konferenciju za medije, a pritom će se obaviti i ždrijeb.

Prijavljeni će sve detaljnije informacije dobiti na svoju e-mail adresu već tijekom poslijepodneva, a oni koji dobiju pravo kupnje mogu se smatrati pravim sretnicima. Za kupnju ulaznica prijavilo se čak 67.606 navijača koji potražuju gotovo 220.000 ulaznica, a njih će putem ždrijeba biti prodano tek 8.020, a od toga samo polovica se odnosi na utakmice u skupini za koje vlada daleko najveći interes.

Ukoliko želite u Glasgowu na Hampden parku 26. ožujka pratiti prijateljski susret Škotske i Hrvatske potrebno je poslati HNS-u ispunjen obrazac i fotokopiju putovnice. Cijena ulaznice iznosi 20 funti za bočnu, a 25 funti za središnju tribinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!