Nogomet

Eduardo Arsenalov igrač veljače

Maja Giljanović • srijeda, 05.03.2008.

Navijači Arsenala po drugi su put nakon prosinca hrvatskog reprezentativca Eduarda proglasili najboljim Topnikom mjeseca...

Igre 25-godišnjeg trenutno (zapravo sljedećih devet do 12 mjeseci) teško ozlijeđenog Dudua navijači su honorirali premoćno ga izabravši pred drugoplasiranim, u siječnju najboljim, Emmanuelom Adebayorom (18.4 %) i Mathieuom Flaminijem (11 %) na trećem mjestu: naš je Brazilac, pak, prikupio 36 %, a glasači su posebice zapamtili vrhunske škarice u pobjedi (3:1) protiv Ćorlukinog Cityja.

Uslijedili su potom sve redom nastupi u startnoj Wengerovoj jedanaestorici protiv Blackburna, Manchester Uniteda i Milana do nesretnog gostovanja na St Andrewsu i sudbonosnog starta Birminghamovog Martina Taylora.

Službena stranica Arsenala, pak, naglašava da se od Eduarda po povratku na travnjake s pravom očekuje nastavak u sličnom stilu, a navijači s druge strane cijene "njegovu prilagodbu momčadi. U tjednima prije loma noge pokazao se pravim izborom dostojnim Arsenalovog dresa koji će nam svima iskreno nedostajati".

Nagradu će inače primiti 15. ovog mjeseca prije utakmice s Middlesbroughom na Emiratesu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!