Nogomet

Klasnić uz Olića?

Petar Plevnik • četvrtak, 06.03.2008.

Kako se približava kraj sezone i istek ugovora Ivana Klasnića s Werderom, tako su i sve brojnije špekulacije oko Klasnićeve budućnosti. Najnovija priča hrvatskog napadača dovodi u vezi s HSV-om...

Još od prije je poznato da je za Klasnićeve usluge zainteresiran Hannover, što je nedavno njemačkim medijima potvrdio i predsjednik kluba Martin Kind. Sada se u cijelu priču uključio i HSV, koji je još prije dvije godina namjeravao dovesti Ivana u svoje redove, no čelnici Werdera tada su odbili ponudu hamburškog kluba.

Ovaj put Klasnić bi mogao sam odlučivati o svojoj sudbini, budući da mu ovog ljeta ističe ugovor s bremenskim klubom, a usprkos najavama sportskog direktora Klausa Allofsa kako će s Klasnićem uskoro započeti pregovore o nastavku suradnje, od početka pregovora zasad nema ništa.

I dok hrvatski napadač još čeka na rasplet svoje klupske budućnosti, čelnici Werdera došli su na korak od potpisivanja novog ugovora s finskim braničem Petrijem Pasanenom, koji bi ovih dana trebao potpisati trogodišnji ugovor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!