Rukomet

Dominiković propušta Zagreb?

Branko Barić • četvrtak, 06.03.2008.

Portland San Antonio mogao bi u nedjeljnom ogledu protiv Zagreba biti oslabljen za neigranje njihove važne obrambene karike. Hrvatski reprezentativac Davor Dominiković pretrpio je ozljedu zbog koje mu je u pitanje došao nastup protiv prvaka Hrvatske...

Nimalo lijepo nije izgledala scena u 41. minuti susreta između Portland San Antonia i Ademar Leona kada je Dominiković krivo doskočio i s bolnim izrazom lica napustio je teren. Klupski liječnici strahovali su od najgoreg – loma noge, no rendgenske snimke ipak su donijele bolje vijesti ljubiteljima rukometa u Španjolskoj i Hrvatskoj.

Na službenim stranicama španjolskog kluba brzo su objavili da ništa nije slomljeno, te da se ipak radi “samo” o iskrenuću zgloba. U klubu tvrde da stanka zbog oporavka ne bi trebala predugo trajati, no teško je reći hoće li Davor istrčati u nedjeljnom obračunu u Ligi prvaka protiv vodeće momčadi skupine 3.

30-ogodišnji rukometaš iz Metkovića i sam kaže da zna hoćeli zaigrati protiv svog bivšeg kluba u tom ključnom ogledu za momčad iz Pamplone. Osvrnuvši se na prvu utakmicu protiv Zagreba rekao je da je cijela momčad odigrala sramotno, te da im se takve oscilacije često ponavljaju.

“Ove sezone nikad se ne zna tko će istrčati, dobra ili loša naša momčad. A igraju isti ljudi”, u svom duhovitom stilu prokomentirao je Dominiković.

Bivši rukometaš Metkovića, Zagreba, Kiela i Barcelone drugu sezonu nastupa u dresu Portlanda. Ove sezone je ubilježio deset nastupa u najelitnijem rukometnom klupskom natjecanju u Europi i postigao pet golova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!