Vodeni sportovi

Jovanović i Grgić napadaju finala na OI

Hrvoje Vuković • petak, 07.03.2008.

Naša najbolja plivačica Sanja Jovanović i atletičarka Danijela Grgić u ugodnom su druženju s novinarima danas obznanile svoje planove za nadolazeće Olimpijske igre u Pekingu, izjavivši kako se nadaju finalu...

Sanja Jovanović i Danijela Grgić riješile su danas veliki dio logističke potpore u sklopu priprema za Olimpijske igre, potpisavši sponzorski ugovor s Visom, čime su postale dio Visa tima koji i inače brine o talentiranim sportašima i sportašicama.

Aktualna svjetska rekorderka na 50 leđno u malim bazenima, Sanja Jovanović, izjavila je kako se praktički već godinu dana priprema za Peking, no nadolazeće Europsko prvenstvo u 50-metarskim bazenima u Eindhovenu od 18. do 24. ožujka bit će joj prvi pravi dodir s velikim bazenom nakon dugo vremena. Iako je isprva htjela preskočiti SP u malim bazenima u Manchesteru od 9. do 13. travnja, Sanja će ipak i tamo putovati, no nastupit će samo u najjačoj disciplini 50 leđno. Kako je Sanja sama rekla, cilj u Pekingu je ulazak među osam najboljih, što bi za nju bio veliki uspjeh.

Mlada atletičarka Danijela Grgić koja će se natjecati u disciplini 400m, po prvi će puta nastupiti na Olimpijskim igrama, koje bi trebal biti tek zagrijavanje za pravi nastup na OI 2012. godine. Glavni cilj je steći iskustvo u Pekingu i pokušati doći do finala, iako bi i polufinale zadovoljilo njene apetite.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!