Košarka

Yao: ''Vidimo se u Pekingu''

Branimir Korać • petak, 07.03.2008.

Zvijezda Houston Rocketsa Yao Ming tvrdi kako će igrati na Olimpijskim igrama u Pekingu. Nakon što je objavljeno kako će propustiti ostatak sezone zbog ozljede stopala, Kinezi su bili u panici kako će ostati bez prve zvijezde na Olimpijskim igrama koje organiziraju…

Iako je stres fraktura vrlo neugodna ozljeda i gotovo nemoguće je procijeniti vrijeme oporavka, Yao Ming je uvjeren kako će igrati u Pekiongu. Kineskim navijačima obratio se putem pisma koje su objavili kineski mediji te im poslao poruku kako ne trebaju brinuti jer će biti spreman.

''Ozljeda je izazvala mnogo zabrinutosti i zahvaljujem vam svima na podršci i lijepim riječima koje ste mi uputili. Uvijek ste mi bili velika podrška pa čak i onda kada mi karijera nije išla u onom pravcu kojem sam se nadao. Što se tiče ozljede, operacija je dobro protekla i vrlo brzo krenut ću s rehabilitacijom. Sve ću učiniti kako bih se dobro pripremio za nastup na Olimpijskim igrama. Hvala vam svima, vidimo se u Pekingu'', napisao je Ming navijačima.

Liječnici pretpostavljaju kako će mu za potpuni oporavak trebati oko četiri mjeseca te kako bi mogao zaigrati u Pekingu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!