Rukomet

"Podravka igra moderan rukomet"

Branko Barić, Goran Markuš • petak, 07.03.2008.

Fizioterapeut Podravke, Bojan Savić pobrinuo se da Anita Bulath i Anita Gaće budu spremne za prvi susret Kupa pobjednica kupova protiv rumunjskog Cluja u koji ulaze kao veliki favoriti unatoč činjenici kako se radi o gostujućoj utakmici…

Prvi ogled Cluja i Podravke održat će se u nedjelju u Cluju s početkom u 17.15h (16.15h po "našem" vremenu). Bivša golmanica Podravke, Cristina Dogaru-Cucuian uz Carmen Amarei i kapetanicu ekipe, Mihaelu Ani Senocico zasigurno je jedna od istaknutijih članova rumunjskog kluba.

No, s obzirom na razliku u kvaliteti, sve će ipak ovisiti o prvakinjama Hrvatske. Dobra vijest je da će Anita Bulath otputovati s ekipom u Cluj, iako je u Kupu ozlijedila zglob, a loša da u sastavu sigurno neće biti Ivanke Hrgović koja je ozlijedila koljeno.

"Očekuje nas teška utakmica u Cluju, ali dobro smo se pripremili za sve. Imamo malih problema zbog ozljede Anite Bulath, no očekujem da će ona biti na raspolaganju za nedjeljnu utakmicu. Pobjedom nad Lokomotivom dodatno smo učvrstili samopouzdanje i u Rumunjsku putujemo po pozitivan rezultat uoči koprivničkog uzvrata", izjavio je trener Zdravko Zovko, a izjavu su prenjele službene klupske stranice Podravke Vegete.

Iako je Cluj trenutno šesti u prvenstvu Rumunjske činjenica da će dvorana sa oko 3000 sjedala biti prepuna domaćih fanova zasigurno ide u korist domaćina. Unatoč nadanjima navijača trener ekipe, Gheorghe Covaciu svjestan je realnog omjera snaga: "Bit će jako teško, Podravka ima puno mladih igračica i igra moderan rukomet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!