Košarka

Kus i Kasun skromni

Kristian Hohnjec • nedjelja, 09.03.2008.

Za razliku od subote, nedjelja nije bila plodonosna za hrvatske košarkaše. U derbiju kola Unicaja je uvjerljivo poražena u Madridu. Davor Kus imao je pristojnu minutažu, ali ne i odgovarajući učinak. Mariju Kasunu pak ne pripadaju velike zasluge za slavlje Barcelone nad Manresom...

Unicaja se držala u egalu pune tri četvrtine (56:53), no Real Madrid je u posljednjoj dionici ubacio u petu brzinu na kraju slavio s 86:66. S po 15 koševa lidera prvenstva predvodili su Lopez i Reyes. Naš reprezentativac Davor Kus je za 22 minute postigao tek dva poena (0/2 za tri, 2/2 slobodna) uz skok, asistenciju i dvije izgubljene lopte.

Barcelona je dvoboj s Manresom riješila nakon 30 minuta (62:46), pa si je Xavier Pascal mogao priuštiti da svim igračima iz zapisnika podari barem šest minuta. Posebice efikasan bio je Roger Grimau, koji je u 19 minuta postigao 17 koševa.

Mario Kasun krenuo je u petorci, no dobio je samo sedam minuta za vrijeme kojih je zabilježio dva poena, tri skoka i čak četiri izgubljene lopte.

ACB, 24. kolo: Gran Canaria - Granada 87:68; Barcelona - Manresa 87:70; Real Madrid - Unicaja 86:66.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!