Rukomet

Turističko nadigravanje

Vedran Stilin • nedjelja, 16.03.2008.

Remijem Portland San Antonija i Hamburga razriješeno je pitanje koja će momčad u polufinale ovogodišnje Lige prvaka čime je Zagreb Croatia osiguranje ostalo bez ikakvih izgleda eventualnim trijumfom kod Flensburga u potpunosti iznenaditi cjelokupni rukometni svijet…

S nestrpljenjem smo iščekivali rezultat iz Pamplone u kojemu su Balić i društvo morali otkinuti cjelokupni plijen vodećoj momčadi Skupine 3 iz Hamburga. Nažalost, španjolski predstavnik nije uspio plan provesti u djelo te ovaj njemački klub po svemu prikazanom zasluženo odlazi u polufinale kao najbolji u društvu Zagreba, Portlanda i Flensburga.

To u prijevodu znači kako je CO turistički otputovalo na noge Lackovićevoj momčadi jer i uz eventualni trijumf izjednačit će se bodovno na prvenstvenoj ljestvici s budućim klubom već spomenutog lijevog vanjskog hrvatske reprezentacije, međutim u međusobnim dvobojima Nijemci su bili nešto uspješniji na domaćem parketu što im donosi vizu za polufinale.

Neželjeni ishod iz Pamplone nije obeshrabrio zagrebački sastav jer i sam trener Červar kaže da je plasman na poziciju ispred jednog Flensburga i Portlanda velik uspjeh za ovu momčad koja u budućnosti može samo napredovati. Uz sve to dodao je kako će ovo biti još jedna odlična prigoda mladim igračima da u jednoj jakoj utakmici pokažu koliko mogu izvan neosvojivog Doma sportova.

Što se tiče igračkog kadra CO nakon duže vremena može računati na usluge Vlade Šole, dok je ostatak momčadi u potpunosti spreman boriti se protiv trenutno drugoplasiranog sastava Bundeslige . Na ruku bi im mogla ići opuštenost domaćina koji se već ranije okrenuo nacionalnom prvenstvu jer su ostali bez ikakvih izgleda za samu završnicu Lige prvaka.

Ipak, i takav Flensburg je moćan sastav koji na svom parketu u drugom dijelu najelitnijeg svjetskog klupskog natjecanja još uvijek nema uknjiženu pobjedu te najavljuju kako će upravo Zagreb biti ta žrtva koja će bez smiješka na licu napustiti njihov rukometni dom. Hoće li to biti tako ili će nam hrvatski prvak prirediti još jedno ugodno iznenađenje vidjet ćemo u 17:30 kada počinje prijenos susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!