Nogomet

Objavljen popis za Hrvatsku

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 17.03.2008.

Poznat je popis igrača koji će imati priliku idućeg tjedna zaigrati u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom u Glasgowu. U usporedbi s posljednjom kvalifikacijskom utakmicom koju je Škotska igrala, izostavljena su tek dva igrača...

Škotski izbornik objavio je popis igrača koje će pozvati na odigravanje prijateljske utakmice s Hrvatskom 26. ožujka. George Burley odlučio je susret s Bilićevim pulenima iskoristiti kao provjeru nekoliko mladih igrača za koje se nada da će moći računati u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

S liste igrača koji će se naći u konkurenciji za nastup protiv Hrvatske, a u usporedbi s posljednjom igranom utakmicom u studenom protekle godine, izostat će ozlijeđeni Craig Beattie, dok je David Weir izostavljen kako bi se odmorio.

Želja Burleyja je tijekom utakmice s Hrvatskom stvoriti još bolju atmosferu u momčadi, a napominje kako izostanak Weira ne znači da više nema namjeru koristiti njegove usluge iz razloga što ima 37 godina. "Razgovarao sam s njim i moram reći kako sam ugodno iznenađen na kojoj razini je odigrao ove sezone toliki broj utakmica uzevši u obzir njegov godine. Ne želim ga umarati susretom s Hrvatskom, a ovo će nam biti prilika i da isprobamo neka druga rješenja. To nikako ne znači da sam ga otpisao za idući kvalifikacijski ciklus", rekao je škotski izbornik.

Pozvani igrači: Gordon (Sunderland), Marshall (Norwich), McGregor (Rangers), Alexander (Burnley), Anderson (Sunderland), Berra (Hearts), Caldwell (Celtic), Dailly (Rangers), Hutton (Tottenham), James McEveley (Derby), Stephen McManus (Celtic), Gary Naysmith (Sheffield United), Scott Brown (Celtic), Barry Ferguson (Rangers), Darren Fletcher (Manchester United), Paul Hartley (Celtic), Lee McCulloch (Rangers), Stephen Pearson (Derby), Barry Robson (Celtic), Gary Teale (Derby), Kris Boyd (Rangers), Steven Fletcher (Hibernian), James McFadden (Birmingham), Shaun Maloney (Aston Villa), Kenny Miller (Derby), Garry O'Connor (Birmingham).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!