Nogomet

Rakitić teže ozlijeđen

Zoran Zdelar, Goran Tomičić • četvrtak, 20.03.2008.

Hrvatski reprezentativci očito nemaju previše sreće s izbjegavanjem ozljeda. Danas se na treningu Schalkea teže ozlijedio Ivan Rakitić, a stradao je lijevi gležanj. Prve procjene govore kako mu predstoji najmanje nekoliko tjedana pauze, no više će biti poznato nakon detaljnijeg pregleda u Duisburgu...

Slika 1 od 2.

Loše vijesti stigle su iz Njemačke. Naime, Ivan Rakitić je ozlijeđen napustio trening Schalkea. Kako je naš reprezentativac izjavio za RTL Televiziju, napravio je nespretan pokret i stradali su ligamenti lijeve noge. Prve liječničke prognoze govore o stanci od četiri do šest tjedana, što bi značilo da je ova sezona za Rakitića završena.

No, jedan od najboljih igrača Schalkea najavio je povratak treninzima za dva do tri tjedna. Više o svemu će se znati nakon sutrašnjih pretraga u klinici u Duisburgu. Iako nije bio standardan, Rakitić se pokazao kao veliko pojačanje za našu reprezentaciju i njegov izostanak bi izborniku Biliću probleme u izboru veznih igrača za Europsko prvenstvo. Podsjetimo, bivši igrač Basela ja za reprezentaciju debitirao protiv Estonije prošlog rujna u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!