Ostali sportovi

Kodeljevo ugošćuje WFC

Sanja Čalić • petak, 21.03.2008.

Nakon što je prošlogodišnji turnir održan u Domžalama, domaćin velikog borilačkog spektakla (WFC) koji će se održati 29. ožujka ovog će puta biti Slovanova dvorana na Kodeljevu, a na kojem će i Hrvatska imati svoje predstavnike...

U četvrtom po redu borilačkom spektaklu World Freefighting Challenge (WFC), kojeg su organizatori nazvali WFC 4 Dynamite, mnoga će se velika imena susresti u ringu kako bi odmjerila snage u borilačkoj vještini Mixed Martial Arts (MMA) u tajlandskom boksu. Hrvatska će na ovom turniru imati isti broj predstavnika kao i Slovenija, a naše će boje braniti Ivan Trušček, Maro Perak, Mario Valentić i Igor Mihaljević.

Organizator ovog događaja, čiji je početak 29. ožujka zakazan za 20 h, Zlatko Mahić naglasio je da među borcima koji će prisustvovati spektaklu, osim onih slovenskih, treba posebno izdvojiti Francuza Jean Francois Lenoguea koji je već stalni sudionik WFC-a, te našeg Peraka. Mahić je najavio vrlo uzbudljive borbe, što garantiraju i sudjelovanja ponajboljih pojedinaca iz ovog sporta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!