Nogomet

Taylor se nada novom susretu s Eduardom

Branimir Korać • četvrtak, 27.03.2008.

Birminghamov branič Martin Taylor u izjavi za Mirror rekao je kako se želi ponovno susresti s Eduardom te mu se još jednom ispričati za nanošenje teške ozljede...

Martin Taylor ponovno se oglasio u medijima. Još jednom je pretresana tema da li je ili nije posjetio Eduarda nakon brutalnog starta i da li mu se ispričao. Taylor je Mirroru još jednom potvrdio kako je bio u bolnici i razgovarao s Eduardom iako se naš reprezentativac toga ne sjeća.

"Već u subotu sam ga išao posjetiti, ali se još oporavljao od operacije i nisam mogao do njega. Stoga u nedjelju prvo što sam napravio bio je odlazak u bolnicu. Eduardo me primio, razgovarali smo, objasnio sam mu da ga nisam htio ozlijediti te mu poželio brz oporavak. Bilo mi je drago što me primio, nije uopće morao i to bi bilo u redu", rekao je Taylor.

Taylor je dao i viđenje zbog čega se Eduardo ne sjeća njihovog susreta. "Slušao sam na radiju emisiju o ozljedama u konjičkom sportu u kojoj je gostovao i jockey Tony McCoy. Zapamtio sam da je rekao kako je najgore razdoblje nakon operacije. Prvo ste pod anesteticima i niste svega svjesni, ali kasnije stvarnost postaje jasnija i užasno se osjećate".

Eduardo je prije nekoliko dana izjavio kako nema ništa protiv susreta s Taylorom i kako će prihvatiti njegovu ispriku. Branič Birminghama to je primio sa zadovoljstvom. "Jako bih ga volio posjetiti. Eduardo je snažan čovjek i sretan sam što me ne želi izbjegavati", kaže Taylor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!