Nogomet

Klasnić: "Zovu me Rangersi"

Duje Mogić • četvrtak, 27.03.2008.

Uoči prvog nastupa za reprezentaciju nakon 11 mjeseci i dvije transplantacije bubrega, Ivan Klasnić je u razgovoru za Glasgow Evening Times otkrio interes glasgowskih divova za njegove usluge...

Klasniću ugovor s bremenskim Werderom istječe za nekoliko mjeseci i sudeći po šutnji Werderovih čelnika, novi mu neće biti ponuđen. Sljedeća stanica u karijeri i prva inozemna destinacija (pošto je rođen u Hamburgu, op.a.) 28-godišnjaka bi mogao biti upravo Glasgow. Naime, Killer tvrdi da su ga kontaktirala oba Old Firm kluba.

"Zvalo me nekoliko jakih klubova, među kojima i oba glasgowska, s tim da su Rangersi pokazali veći interes. Ne znam gdje ću završiti jer imam i ponude iz Njemačke", priznao je Klasnić.

Werder je igrao dvije utakmice s Rangersima prije nekoliko tjedana koje je Hrvat propustio zbog ozljede. Bivša zvijezda Rangersa Dado Pršo, koji je posjetio hrvatski kamp u Škotskoj, preporučuje bivšem kolegi iz vrha napada preseljenje u brdovitu Škotsku. "Dado mi je pričao mnogo puta o Rangersima i znam da je to fantastičan klub s lijepim stadionom i strastvenim navijačima. Bio je s nama ovog tjedna u hotelu i vidi se na njemu koliko voli Škotsku."

Rangersi ovog ljeta planiraju dovesti dva napadača. Hrvatski reprezentativac im je zanimljiv i zbog toga što ga se može dovesti bez odštete prema Bosmanovom pravilu. U klubu se također nadaju i zadržati Stevena Davisa, kapetana Sjeverne Irske trenutno na posudbi iz Fulhama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!