Nogomet

Ramos se zagrijao za Pranjića

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 31.03.2008.

Danijel Pranjić mogao bi ovog ljeta dobro naplatiti svoje odlične igre u dresu Heerenveena - engleski mediji tvrde kako su čelnici Tottenhama itekako zainteresirani za usluge bočnog igrača koji ih je impresionirao i u prijateljskom ogledu Hrvatske i Škotske...

Pranjić je skautima Tottenhama prvenstveno za oko zapeo u dresu Heerenveena gdje je već nekoliko sezona jedan od najboljih asistenata nizozemske Eredivisie, a ove godine postigao je i šest pogodaka. Malo veća "ekipa" iz Tottenhama otišla je prošle srijede pogledati kako se Pranjić u dresu hrvatske reprezentacije nosio s Alanom Huttonom, desnim bočnim Tottenhama, a nakon dvoboja bili su itekako zadovoljni Pranjićevom adaptacijom na "otočke" izazove.

Poznato je da Juande Ramos ima problema na lijevoj strani ekipe Spursa, i pretpostavlja se da bi nakon neuspješnog pokušaja dovođenja Downinga, Pranjić mogao biti rješenje Ramosovih upitnika. Problem bi, međutim, za Tottenham mogla postati odšteta.

Naime, Tottenham bi volio dolazak Pranjića dogovoriti prije Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj, dok u Heerenveenu žele vidjeti može li Pranjićeva cijena značajno porasti nakon nastupa s Hrvatskom, jer je nakon dvoboja sa Škotskom za pretpostaviti da će Pranjić igrati važnu ulogu u Bilićevoj momčadi.

Neovisno o tomu, poznavajući financijsku situaciju Tottenhama, novac ne bi smio biti problem ni prije, a ni nakon Europskog prvenstva, pa bi se lako moglo dogoditi da imamo još jednog predstavnika u trenutno najjačoj ligi svijeta...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!