Nogomet

Kranjčar: "Bolji smo"

Goran Tomičić • ponedjeljak, 31.03.2008.

Niko Kranjčar odigrao je još jednu impresivnu utakmicu u Premier ligi, a upravo je naš reprezentativac uposlio Defoea za drugi pogodak u pobjedi od 2:0 protiv Wigana...

Niko je nakon utakmice pohvalio Defoea, koji je bio strijelac u pet uzastopnih domaćih utakmica i time oborio rekord Alana Bileyja iz 1983. godine.

Bivši igrač Dinama i Hajduka misli da je njegov klub trebao takvog napadača: "Uvijek je dobro imati odličnog strijelca u momčadi, a nema sumnje da je Defoe takav. On može jednim potezom riješiti utakmicu, što je pokazao i protiv Wigana."

Ova pobjeda bila je odličan poticaj uoči polufinala FA kupa protiv West Bromwicha na Wembleyju: "Dobro smo igrali i sad smo spremni za Wembley. Bilo je potrebno ostvariti pobjedu uoči najvažnije utakmice u sezoni. Znamo da nas očekuje težak protivnik jer svaka momčad koja se plasira u polufinale FA kupa mora biti kvalitetna. Znamo da nam je ta utakmica velika prilika i razmišljamo samo o svojoj igri. Imamo bolje igrače i bolja smo momčad, ali to moramo dokazati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!