Nogomet

Toure: "Liverpool nas se boji!"

Ante Pažanin • ponedjeljak, 31.03.2008.

Branič Arsenala Kolo Toure vjeruje da se Liverpool pred sutrašnji dvoboj s Topnicima boji londonske momčadi zahvaljujući rezultatima dosadašnjih ogleda između dvije momčadi...

Arsenal je nakon šest utakmica bez pobjede ovog vikenda konačno slavio i to teškom mukom protiv Boltona nakon što su na poluvremenu gubili 2:0. U srijedu pak očekuju na svom Emiratesu Liverpool u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Nakon toga dva kluba susrest će se još dva puta zaredom, prvo sljedećeg vikenda u premierligaškom ogledu, a onda i u uzvratu Lige prvaka. Arsenal je prošle godine pobijedio Redse u tri od četiri dvoboja i Arsenalov stup obrane Kolo Toure vjeruje da to ide u prilog njegovoj momčadi: "Očekujem uzbudljivu utakmicu. Prošle sezone s njima smo igrali četiri puta i pokazali smo koliko smo jaki pobijedivši ih u tri od ta četiri puta. Bit će sigurno napeto, to znamo, ali imamo kvalitetu i mislim da će se bojati utakmice protiv nas. Moramo pokazati da nastavljamo s napretkom i da smo jači nego prošle godine."

Toureov suigrač i playmaker Topnika Cesc Fabregas ne bi pretjerano volio englesku momčad u finalu najjačeg europskog natjecanja ako Arsenal do njega uspije doći: "Sanjam o još jednom finalu Lige prvaka. Ako će to biti protiv Barcelone biti će teško jer imaju jako dobru momčad. Sve što želim je još jedna šanca zaigrati u finalu i svejedno je protiv koga, jer ako to osvojimo za pet godina nitko se neće sjećati protiv koga smo igrali. Radije bi igrao protiv kluba s kontinenta. Igrati u Ligi prvaka protiv istih igrača protiv kojih igraš svakog tjedna ili ih vidiš na televiziji nije toliko uzbudljivo koliko igrati protiv Barcelone, Reala ili neke talijanske momčadi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!