Nogomet

Vidić out dva do tri tjedna

Ante Pažanin • četvrtak, 03.04.2008.

Branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić koji je u utorak na dvoboju Lige prvaka protiv Rome ozljedio koljeno bit će van terena oko dva do tri tjedna, potvrđeno je na službenim stranicama Uniteda...

Vidiću je drugi put pregledano koljeno kako bi se utvrdila težina ozljede pretrpljene u utorak u 30. minuti dvoboja četvrtfinala Lige prvaka protiv Roma. Postojao je strah da će za United vrlo važni sprski branič propustiti ostatak sezone, no na službenim stranicama kluba potvrđeno je da bi se Vidić na teren mogao vratiti za dva do tri tjedna. "Nema velikog oštećenja na lijevom koljenu i biti će van terena oko dva do tri tjedna,", izjavio je glasnogovornik aktualnih prvaka Engleske.

Vidić će tako propustiti subotnji ogled Premierlige s Middlesbroughom, uzvratni dvoboj Lige prvaka s Romom kao i derbi s Arsenalom na Old Traffordu. No, dobra vijest za United je što će biti spreman za veliki dvoboj s Chelseajom na Stamford Bridgeu 26.4. koji će biti odlučujući za odluku o prvaku Engleske. Nemanja Vidić se od svog dolaska u United učvrstio kao neizostavni član prve jedanaestorice i s Riom Ferdinandom čini jedan od najboljih stoperskih parova Premierlige koji je ove godine u tom natjecanju zajedno s Van der Sarom propustio u svoj gol samo 15 lopti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!