Nogomet

Mascherano kao Taylor

Zvonimir Šimunović • četvrtak, 03.04.2008.

Engleski nogometni savez odredio je kaznu Javieru Mascheranu za njegovo isključenje u utakmici protiv Manchestera. Argentinac će nakon propuštanja utakmice prošloga kola, pauzirati i sljedeća dva.

Javier Mascherano zaradio je drugi žuti karton nakon prigovora sucu utakmice s Manchesterom, no nije se zaustavio na tome, nego je verbalni napad nastavio i nakon što mu je Steve Bennett pokazao put u svlačionicu. FA je ocijenio da je time zaslužio zabranu igranja u tri utakmice i novčanu kaznu u vrijednosti od 15 tisuća funti.

Nakon što Mascherano nije igrao u utakmici protiv Evertona (poslije crvenog kartona igrač automatski nema pravo nastupa na sljedećoj utakmici), za Liverpool to konkretno znači da Rafael Benitez na pouzdanog veznjaka neće moći računati u susretu protiv Arsenala u subotu te u domaćem dvoboju protiv Blackburna za deset dana. U klubu još nisu odlučili hoće li se žaliti na ovakvu odluku.

Tako je Mascherano zbog verbalnog obračuna s djeliteljem pravde zavrijedio jednaku vremensku kaznu neigranja kao i Martin Taylor zbog teškog prekršaja na Eduardu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!